30 de gen. 2018

Nova Megamo Track: doble i catalana.



A finals d'aquesta setmana passada, la gironina marca de bicicletes Megamo, coincidint amb la presentació del seu nou equip UCI MTB liderat pels campions Jofre Cullell i Clàudia Galicia, ha presentat la MTB que serà la punta de llança de la marca a partir d'ara, entrant de nou per primera vegada en el sector de l'XC amb doble suspensió: la Megamo Track.


Muntanya i Meteo ja fa temps que confiem en Megamo, de fet és la marca amb la qual fem les rutes ciclistes, i ja feia temps que trobàvem a faltar aquest buit dins el seu catàleg. Si que és cert, que la temporada 2016/17 ja van incorporar la doble suspensió, però eren bicis amb un perfil enduro molt marcat, i després d'haver vist la nova incorporació de la Track a la família Megamo, a falta de provar-la, no podem dir més que coses bones respecte al model.



La Track arriba per fer les nostres delícies i mal a la competència: ràpida i lleugera, és una bicicleta mimada fins a l'últim detall. Segueix els passos de la seva germana rígida, la Factory (model que nosaltres utilitzem), amb una geometria racing però alhora molt còmode, pensada pels circuits XC i XCM de la copa del món de MTB, els quals cada vegada més han anat evolucionant cap a aquest perfil de bicis. Tot i que encara no tenim xifres oficials del que costarà, si segueix en la línia de la Factory treurà els colors de les grans marques, oferint una igual o superior qualitat i muntatge, per uns preus significativament més baixos.



1-SISTEMA DE SUSPENSIÓ: El basculant prescindeix d'articulació: lleugeresa, simplicitat i fiabilitat. El recorregut de les suspensions és de 100mm.

2-REAR AXLE EASYREMOVE AXLE: Un eix completament innovador fins ara vist, amb la palanca de l'eix posterior integrada dins del mateix.

3-BIELETA MINIMALISTA: Molt minimalista, transmet directament el moviment de la suspensió a l'amortidor, podent bloquejar-lo des del manillar.

4-CABLE ROUTING: Tot el cablejat és intern. Fins i tot és compatible, en cas que ho vulguem, amb el cablejat de la tija telescòpica.

5-GEOMETRIA RACING: Com ja és sabut en les Megamo, un dels trets principals és la seva postura racing alhora molt còmode, que ens ajudarà a passar llagues hores pedalant. Curiosament, tot i això, són bicicletes altament reactives.

6-QUADRE FULL CARBON: Quadre íntegrament de carboni, sense inserts d'altres materials, amb una sòlida i lleugera caixa de pedalier BB92.



Si esteu pensant a canviar de bicicleta, o iniciar-vos al món de la MTB, us recomanem que visiteu la seva web i repasseu els models que hi trobareu, ara mateix al mercat costa trobar una millor relació qualitat preu amb productes tan ben acabats, i amb el plus afegit que són construïts a casa nostra.