18 de jul. 2016

Vibram Furoshiki







Categoria: Calçat
Marca:Vibram
Model: Furoshiki
Preu: 99€
Pes: 220 grams
Drop: 0 mm
Gruix sola: 4mm



Ja fa més de 75 anys que Vibram ® ens té acostumats a una altissima qualitat, i són poques les persones que trobes que no están convençudes del rendiment dels materials de la marca, tant tés així, que des de fa uns anys s’han atrevit a revolucionar el mercat del calçat. Primer es van llençar a la piscina amb les five-fingers, que com recordareu és una cenyida “bamba” que manté els dits separats i independents, aconseguint amb això segons expliquen, una millor i molt més natural trepitjada, igual que ho feien els nostres avantpassats.




Després d’aquella gran innovació s’atreveixen a anar un pas més enllà, i ens presenten directament, una sola sense bamba, o el que ells anomenen “una sola envolvent”, és a dir la millor tecnología Vibram ® en una sola d’alta qualitat, que s’adapta al peu mitjançant unes ales de tela que es pleguen i cenyeixen damunt del mateix.





Extremadament lleugera i plegable, utilitza el sistema que li dóna nom: Furoshiki, vestigi de l’antic japó,era una tela quadrangular que servia per embolicar i transportar tot tipus d’objectes i materials. Amb ell aconsegueixen tenir un còmode calçat molt adaptable a qualsevol tipus de terreny, i amb una gran durabilitat ja de sobres coneguda en la marca. Si això no fós prou, l’ampli ventall de colors i estèiques segur que ens anima a molts de nosaltres, com a mínim, a interesar-nos pel producte i conèixe’n una mica més.