14 de jul. 2016

Salomon RX Break











Categoria: Calçat
Marca: Salomon
Model: RX Break
Preu: 50€
Pes: 200g
Mides: Gruix sola: 8mm/17mm


Que sigui estiu no vol dir que haguem d'anar mal calçats!

Arriba un nou test de producte, aquesta vegada diferent i soprenent, i es que el que tenim al davant no es tracta d'un calçat per anar a la muntanya ni de material dur, sinó que tenim unes sandàlies, les Salomon RX Break.

Salomon, va completar la seva línia de calçat de recuperació ja fa algun temps amb aquest model, i des de llavors que ha anat guanyant adeptes temporada rere temporada. Però, que vol dir "calçat de recuperació"?






Doncs senzillament un calçat que descongestiona i cuida els teus peus després d'activitats de molta abrasió i desgast, com són les ultratrails: corredors com Kilian Jornet, Emelie Forsberg en són usuaris.

El seu disseny aconsegueix el que es proposa i amb escreix: a primera vista les trobem voluminoses, i això és degut a l'entresola sobredimensionada de EVA juntament amb la seva diferència de gruix entra la part posterior i la davantera que va dels 17mm als 8mm, cosa que no treu que siguin extremadament lleugeres. Això es transporta al peu en una sensació que fa que la trepitjada sigui suau, molt agradable, i que doni la sensació que "ens impulsa" endevant acompanyant la trepitjada.




Un dels trets més característics, és que no hi trobarem ni costures, ni cap altre agent que ens pugui causar vermellors i/o llagues, i es que la subjecció de la RX Break és un innovador sistema de 365º que aconsegueix alhora, que la l'estabilitat sigui realment increïble per ser una sandàlia d'aquest tipus.

No ens hem de deixar enganyar pel que hem comentat de la categoria de "calçat de recuperació", ja que la seva bona subjecció i la seva sola taquejada de goma Contagrip, ens permeten fer molt més que pel que han estat dissenyades.

Nosaltres les hem testat en caminades de 15 km de pista de terra en estat irrregular i malmès, en sorra, asfalt, i les hem dut a diari durant un mes per veure'n el desgast, i hem de dir que tot i haver-les "maltractat" i ser unes Salomon, que acostumen a pecar precisament d'això, el desgast ha estat gairebé nul.




Vols passar un estiu ben calçat? Te les recomanem, cuida els teus peus!

Podeu trobar-les a : El Món