14 de nov. 2018

South Lines powered by KAYAK





Aquest dilluns va ser la presentació de la nova pel·lícula de South Lines d'Aymar Navarro i Txema Trull, i un any més hem estat allà per gaudir d'una gran nit. El pase de premsa era a les 19h, i a les 20h van obrir les portes al públic, amb més de 500 persones més les que es van quedar a fora de la sala Apolo 2 de la capital catalana per límit d'aforament.



Abans que res, i pels que no estigueu familiaritzats amb el freeride, heu de saber que tot ell és una gran familia que es va retrobant any a any, esdeveniment a esdeveniment, i muntanya a muntanya. Aquesta gran familia l'acaben formant una gran colla d'amics, coneguts, pisters i amants de la neu en general, que fan que et sentis cada cop com a casa, i una gran mostra d'això, és l'homenatge final en forma de dedicatòria que han fet a Jordi Tenas, un estimadissim esquiador que va perdre la vida en un allau a l'argentina el 2013 (en l'accident també hi havia Txema Trull, càmera i esquiador d'aquest projecte), i que encara ara tothom recorda. En actes com aquest sempre hi està present d'una forma o altra.



Aquesta és la tercera entrega de South Lines, i es pot veure clarament que el projecte ha evolucionat cap a una gran qualitat i maduresa. Tal i com ens ha explicat l'Aymar, aquest any han comptat amb la col·laboració de grans esponsors, cosa que els hi ha permès créixer i poder oferir una enorme qualitat en el muntatge final, i en la qualitat de les imatges preses.



Perquè cal veure South Lines powered by KAYAK?

T'agrada la neu? doncs si amb això no en tens prou només et direm que en aquesta tercera entrega de South Lines, Aymar Navarro esquiarà per l'interior d'un volcà, per llargues canals pràcticament verticals i més estretes que el llarg dels seus esquís, túnels de roca, superant els 4.100m d'alçada, i baixant després esquiant per pendents plenes de gel.