24 de jul. 2016

Suunto Spartan





Categoria: Rellotges Outdoor GPS
Marca: Suunto
Model: Spartan
Preu: de 499 € a 799€


Recent arribat des de Finlàndia on els fabriquen a mà, aquí teniu el que molt possiblement serà la novetat outdoor de l'any, i que revolucionarà el mateix sector durant el 2017: El nou i esperat Suunto Spartan.
El nou dispositiu ve per substituir l'Ambit3 , amb una xifra ubicada entre els 499 € i els 799 € segons el model, disposat a trencar tots els límits que fins ara coneixíem en dispositius GPS d'entrenament i aventura, amb unes prestacions realment innovadores.






A primer cop d'ull el que primer podem observar és la qualitat dels materials emprats en el dispositiu, els quals seran d'entrada els trets més característics, i uns cuidats acabats i detalls: en primer lloc ens trobem amb una pantalla tàctil a tot color, la qual gràcies a la visió en gran angular de què està dotada, ens permet tenir en tot moment una clara visió d'aquesta, fins i tot a l'aire lliure amb llum solar directe. Després de llegir això és molt possible que penseu que la bateria serà un dels principals handicaps, però no és així, ja que amb el GPS actiu i en mode entrenament, pot aguantar fins a 26 hores.

Consta d'un bisell de titani de grau 5 (hem de tenir en compte que és un grau aeroespacial), acer inoxidable o cristall de safir, i una carcassa de poliamida reforçada amb fibra de vidre, que ens permet submergir-nos fins a 100 metres de profunditat, i assegura una durabilitat que fins ara poques vegades havíem pogut imaginar en dispositius d'aquest tipus.




De serie, el Suunto Spartan ens ve amb 80 modes diferents d'esport preinstal·lats (senderisme, trailrunning, esquí de muntanya...), i dins d'aquests, pels esports més populars, com poden ser les carreres i el ciclisme, hi ha modes concrets amb característiques i configuracions
específiques, perquè el nostre entrenament pugui ser analitzat i monitoritzat fins a l'últim detall, amb intervals de carrera, millors temps, freqüències cardíaques entre moltes altres, i que es poden consultar d'una forma molt intuïtiva mentre estem realitzant l'activitat.




El rellotge també ens pot monitoritzar la nostra activitat 24 hores al dia 7 dies a la setmana, aportant-nos una informació completíssima del nostre dia a dia, i si això ho sumem a les App i al servei renovat de Suunto Movescount, podrem tenir tota la informació d'interès al nostre dispositiu mòbil, i descobrir els mapes tèrmics, que ens mostraran rutes i itineraris populars entre els usuaris de l'aplicació, entre moltes altres funcions.

El Suunto Spartan arriba amb 4 models diferents: El Suunto Spartan Ultra All Back Titanium (749 €), el Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium (749 €), el Suunto Spartan Ultra Black (649 €), i el Suunto Spartan Ultra White (649 €) i els Suunto Spartan Sport (499 €), tots ells amb la possibilitat de pulsòmetre Suunto Smart Sensor (50 €).




En definitiva, tenim entre mans el que suposarà el millor amic de viatge per tots els amants de l'aventura i l'esport en general, un producte d'altíssima qualitat i durabilitat, amb unes prestacions fins ara pràcticament desconegudes dins el sector, i que promet ser el referent dins el camp dels rellotges GPS i trainings del mercat.

Vols més informació? Reservar el teu Suunto Spartan? Veure'l en primícia? Entra a: