26 de jul. 2016

Bike Park La Molina




Les estacions d'esquí no són només per l'hivern!


Molts de vosaltres gaudiu tot l'hivern i els mesos de fred de les estacions d'esquí, però pocs sabeu que la seva activitat no se'n va amb les últimes neus, al contrari! I en són un bon exemple les estacions d'esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé.

En aquesta ocasió hem visitat i gaudit del Bike Park de La Molina, una experiència única i 100% recomanable per tots aquells amants de la BTT i la muntanya.





El Bike Park de La Molina consta de 13 pistes de descens amb remuntadors mecànics (l'únic de Catalunya que en té), que conformen un total de gairebé 30 km de frenètiques i divertides baixades, que ens faran gaudir com mai de la bicicleta. Totes conflueixen com a punt d'inici a la cota 2400, a la sortida del Telecabina d'Alp 2500,on val la pena aturar-se uns instants, i gaudir d'un indret tant ventós com bonic; un privilegiat mirador de la Cerdanya, amb els cims Andorrans i de la Catalunya nord just al nostre davant. 




No cal ser cap rider expert per gaudir d'una jornada al Bike Park, ja que hi ha circuits per tots els nivells com per exemple els nous circuits que trobem al telecadira del Trampolí, on els més menuts, podran fer els seus primers pinets en el món del descens. En aquest mateix indret, trobem també l'eslàlom 4Motion by Volkswagen on podreu ser gravats a cada tram i reviure després la baixada.

Els circuits transcorren per prats alpins i boscos de pi negre per on els corriols i trialeres s'aniran endinsant i baixant de cota ràpidament sense que ens n'adonem, endinsant-nos pel Pirineu d'una forma que molts de vosaltres no heu fet mai, i que segur que us enganxa i fidelitza ja a la primera baixada.

La Molina consta d'un ampli ventall de serveis perquè la jornada sigui d'allò més completa, poder fer una parada a mitja baixada just a la zona del llac, on hi trobarem un bar, i podrem refrescar-nos o prendre una pizza, mentre descansem a les hamaques amb el llac just davant nostre, fer un tomb amb les barquetes, o una excursió amb Segways.




Tot i que podem anar amb la nostre bici, recomanem llogar-la (també proteccions en cas que no en tinguem) al mateix bike park, ja que compten amb una flota de Giant Glory, bicicleta de prestigi i d'una qualitat fora de dubte i sobradament coneguda, la qual és la companya ideal per poder aprofitar cada salt, peralt i tallat de LaMolina.

Muntanya i Meteo som uns incondicionals del Bike Park LaMolina i creiem que vosaltres també us hi convertireu, tant és així que sortegem un forfet per un dia sencer, per poder gaudir de tot el que ens aporten els seus gairebé 30 km de circuits. Com ho podeu fer?





1- Feu-vos seguidors del nostre Facebook i del de La Molina.
2- Compartiu la publicació que trobareu a la nostra pàgina.


3- Estigueu molt atents perquè el dia 5 d'Agost direm el guanyador o guanyadora!

El guanyador del forfet és:

Carles Devesa

moltes felicitats!