8 de nov. 2018

Masella: inici de temporada històric


Una Masella de rècords

Les nevades d'aquesta tardor han permès un fet insòlit i apassionant: que Masella obri les seves portes un 1 de novembre, situació que no s'havia donat cap altra vegada, i que ha fet que més de 16.000 esquiadors s'hagin desplaçat durant el pont fins a les seves pistes. 
El 100% del domini esquiable, gruixos de 20 a 105cm i 37 pistes obertes, han fet que aquesta obertura no hagi estat amb la boca petita, al contrari, ha resultat un gran èxit que augura una temporada de rècord, en la que es podrà esquiar durant mig any arribant a la il·lusionant xifra dels 6 mesos esquiables.

Com ens l'hem trobat?

Vam pujar dilluns, i per llavors no havia tornat a nevar i les temperatures havien remuntat, no obstant això, si bé és cert que en algun tram d'Enamorats i sobretot a l'Aparador hi hem trobat algunes clapes, el domini estava obert fins a la seva cota màxima, i la Tossa i Coma Orriola presentaven uns gruixos i una neu excel·lents, i més tenint en compte que era 5 de novembre.



Novetats 18/19

Masella no només bat rècords aquest any, sinó que ve amb una sèrie de novetats sota el braç: ha optimitzat la xarxa de neu, amb nous canons amb un consum energètic menor, i una producció major fins i tot en condicions realment negatives. També ofereixen un nou ventall de possibilitats en els seus abonaments, posant èmfasi en els forfets familiars i pel jovent. I per últim, l'arranjament de la pista negre del Tub, que s'ha preparat perquè pugui ser fressada per les màquines, i s'hi ha fet una preinstal·lació, per a poder-la innivar en un futur, i així poder-la obrir  molts més dies del que ara ho està.



Les xifres de l'obertura pel pont:

-De 20 a 105cm de neu pols.
-100% del desnivell esquiable obert
-37 pistes obertes.
-Més de 16.000 esquiadors.
-5 remuntadors oberts