11 de nov. 2016

Valhalla Underwear Freeride






A finals de la temporada de l'any passat, uns amics van tenir una idea inspirada en una pel·lícula de freeride, i van decidir baixar les pistes i muntanyes d'Arcalís en roba interior. El vídeo que van fer, en pocs dies va assolir la xifra de 25000 visites, així que es va decidir organitzar una baixada multitudinària en roba interior oberta a tothom, una per pista i l'altre per fora pista, i van esdevenir la Valhalla Underwear Freeride.




Van ser gairebé un centenar de persones les que es van apuntar a aquest original i esbojarrat esdeveniment ple de bon humor i bona gent, el qual caracteritza sempre les proves i jornades de freeride.
La premsa, les xarxes socials i fins i tot la TV va bullir amb la notícia, se'n va fer molt més ressò del que havien esperat els mateixos organitzadors. Wind i Avet Set van ser els patrocinadors, i va rebre el suport de l'estació i del refugi de Les Portelles. Ara ja és un esdeveniment consolidat dins del calendari de Vallnord, i tal com ens han explicat els fundadors, estan treballant en la segona edició, de la qual tindrem notícies ben aviat.

SALUT, POCA ROBA I VALHALLA UNDERWEAR FREERIDE!