11 d’ag. 2016

TENTSILE, acampem a l'aire?



Marca: Tentsile
Producte: Tenda de campanya
Pes: 3,5 kg
Preu: 403 € a 733 €


Una tenda de campanya? Una hamaca? Una casa als arbres? No i alhora si, és les tres coses en una de sola! La marca britànica Tentsile nascuda el 2012, amb Alex Shirley-Smith i Kirk Kirchev al capdavant, van idear el 2014 una revolució de les tendes de campanya: perquè plantar-la a terra on hi ha humitat, sovint és pedregós i poques vegades pla, podent deixar el nostre habitacle portàtil suspès a l'aire?






Mitjançant un sistema de tensió amb eslingues igual que s'utilitza amb elsslacklines, aconsegueix poder instal·lar-la allà on vulgui. L´únic requisit? Cal disposar de tres punts d'ancoratge, els quals normalment seran tres arbres.

Les possibilitats que tenim són moltes, ja que la varietat del seu catàleg és enorme: des de superfícies senzilles en forma d'hamaca plana com la Vista, a conjunts de tendes on s'hi poden allotjar fins a 6 persones en tres compartiments amb cobertura comuna, com pot ser la Trilogy, pensatda per estar en llocs arboris amplis.




El seu muntatge és ràpid, no necessitem més de 5 minuts per tenir acabat el nostre refugi, quelcom important per a molts campistes, els quals busquen sobretot la facilitat en el muntatge.

Les podeu trobar a la botiga online TENTSILE, des d'on reparteixen a qualsevol lloc d'Europa.