20 d’oct. 2014

4 ANYS DE MUNTANYA I METEOROLOGIA




Avui fa quatre anys que va néixer muntanya i meteorologia. Ho va fer amb l'inquietud de voler tractar sobre aquests dos grans eixos, però de mica en mica s'ha anat diversificant i ha abraçat molts altres temes, com ara els tests de producte, entrevistes a esportistes d'elit com en Marc Pinsach o la Núria Picas, o la difusió i seguiment en directe d'esdeveniments esportius, el qual és un dels grans espais que avui en dia té el blog.




Són molts els ànims de tots vosaltres i les felicitacions que rebem dia rere dia, i és per això que ara estem més il·lusionats que mai per emprendre un repte que ens ocuparà durant 200 dies, començant i coincidint avui amb l'aniversari de la pàgina: Com preparar la Transvulcania en 200 dies. El repte consisteix en l'evolució que seguirà un corredor ocasional de muntanya, fins a completar el 9 de Maig la prova Marató de la Transvulcania. Un equip de nutricionistes, fisioterapeutes, un centre mèdic i diverses marques esportives estaran amb nosaltres per ajudar-nos a aconseguir aquesta aventura.




Us explicarem la nostra evolució de forma diària i amb un vídeo del resum setmanal cada Dilluns. També us detallarem fil per randa el material que utilitzarem amb un test exhaustiu de cada producte, junt amb la dieta i preparació física que durem a terme.




Volem de nou donar el nostre més sincer agraïment a tots aquells que feu possible muntanya i meteorologia, visitant-nos cada dia, i animant-nos a no parar i continuanr cada dia amb més forces.


 




SALUT I CAMES!