21 d’oct. 2011

1 ANY DE MUNTANYA I METEOROLOGIA



Ha estat un any ple d'emocions i d'aprenentatge, qui m'anava a dir que al cap de 365 dies, aquest Bloc tindria més de 12.000 visites, 38 seguidors al Bloc, 1493 al Facebook, 15 rutes i, sobretot, que seria una eina útil per als amants del muntanyisme i la meteorologia? realment és una aventura que tot just comença ara, i espero amb tot el cor que sigui l'inici d'un ferm i llarg viatge. De moment s'ha consolidat tenint presència a la Fira de la Muntanya que es celebrarà aquest Novembre a Vic,  ha format part de l'organització de la Marató del Montseny i col·labora a diari amb la pàgina d'esdeveniments esportius dameDeporte. 

La més sincera abraçada,   SALUT I CAMES! 








6 comentaris:

Higini ha dit...

Enhorabona i per molts anys!

Enric ha dit...

gràcies Higini! gràcies a tu per haver ajudat tant en
la seva difusió! una forta abraçada!

Vilamajor en Xarxa ha dit...

Felicitats i bona feina! Magnífic bloc.

Enric ha dit...

Moltes gràcies! el mateix et dic!

Pere PeterPan ha dit...

Moltes FELICITATS Enric, a bufarrrr l'espelma ben fort amb desig inclos.... Aixo sí m'has de guardar un tall de pastís!! ja ja ja!!
El blog es una passadaaaa!! Es fruit d'una feina molt ben feta, i tant que si!!
Nomes espero poder compartir aquest "ferm i llarg viatge".
Una abraçada.

Enric ha dit...

Em fa especial il·lusió que m'hagis escrit Pere, i es que tu vas ser el primer Blogger que ho va fer als inicis d'aquesta pàgina, i la primera persona que vaig conèixer dins d'aquest món! i per descomptat que si, que vull compartir aquest ferm i llarg viatge amb tu! i el pastis te'l guardo, a veure quan te'l puc donar..! si vens a la Marató del Montseny te'l dono allà! jejeje Una enorme abraçada i gràcies pels ànims, comentaris i converses que m'has regalat durant aquest any!
SALUT I CAMES!