5 de des. 2017

Vallter 2000 obre les portes: inici de la temporada 2017/18






Avui els de Muntanya i Meteo ens hem dirigit a Vallter 2000 a la jornada de portes obertes, que donava el tret de sortida a la temporada 2017/18.
Hem pogut gaudir durant tota la jornada d'una temperatura molt agradable, que en arribar, tot i que a Setcases a les 8:30h estaven a -8º graus, a peu de pistes a les 9h ens trobàvem a 2º, a causa d'una marcada inversió tèrmica, que ha fet enfilar el termòmetre fins als 9º pels vols de les 13h.
Si es cert que només hi hem trobat dues pistes obertes, també ho és que s'està fent una gran feina: la neu que hi hem trobat, tota artificial, era d'una qualitat que ja ens agradaria trobar-la durant tota la temporada a moltes estacions.


Minuts abans d'obrir pistes


A les 9h obrien pistes, i ja eren alguns els matiners que estàvem per allà, però no ha estat sobre les 10h del matí que l'aparcament s'ha començat a omplir de famílies que venien a tastar la neu, i de malalts de la mateixa que han fet infinitat de baixades apurant l'horari de l'estació. Així que, com a tastet del que ens espera podem dir que una jornada immillorable. Al llarg d'aquesta setmana hi trobarem més pistes obertes, i si la producció de neu segueix amb aquesta línia, Vallter 2000 aquest any començarà molt bé.


Pista Pla Morens I


A peu de pistes, hem pogut trobar gran part dels serveis operatius: bar, restaurant, botiga especialitzada, escola d'esquí...  La setmana que ve amb l'obertura de noves pistes, us portarem una ressenya més àmplia i detallada.


 Pista a pocs metres de l'aparcament



VOLS UN FORFET GRATIS?
CLICA AQUÍ: FORFET