17 de nov. 2017

SOUTH LINES



Ahir vam assistir a la presentació en primícia del documental South Lines, d'Aymar Navarro, Adrià Millán i Txema Trull. El lloc escollit per fer el visionat va ser la botiga Esports Iglú de Barcelona, iniciant així i a la ciutat comtal, el començament d'una gira que passarà per Barcelona, Madrid i la Vall d'Aran. Sotuh Lines es va gravar a finals del mes de Juliol a La Parva i Colorado (Xile) i més tard van desplaçar-se a Cerro Chapelco, Cerro Bayo i Cerro Catedral.



El mateix Aymar Navarro, que juntament amb Txema Trull, van presentar el film, reconeix que és el documental amb més qualitat, més acció, i més complet que ha gravat fins a la data, i és que és tota una declaració d'intencions del seu futur. No va concretar res del cert, però si bé ja va dir que continuarà en competicions, alhora va reconèixer que poder realitzar projectes com aquest al costat d'amics, és ara mateix el que més el motiva, i encara va anar més enllà: un dels propers projectes que posarà en marxa serà a la seva terra, la Vall d'Aran, tot i que encara que li estiréssim una mica de la llengua, va comentar que properament ho aniria desvetllant per les xarxes socials.



South Lines no té imatges de recurs, tot el que hi veurem són baixades, adrenalina i molta qualitat en la gravació, feta amb drones i Go Pro entre d'altres, i que faran que si és possible, encara tinguem més ganes de calçar-nos les botes i els esquís per començar aquesta temporada.
L'equipació que  Aymar Navarro porta durant el rodatge, com no pot ser d'una altra manera ve de la mà d'Atomic, i consta dels esquís Backland 109 y 117 i de la bota Hawx Ultra Xtd 130.
Aymar és rider d'Atomic des de ja fa anys, i en aquesta ocasió ens ha volgut detallar  el material que porta:
Esquís Backland 109 y 117 y de la bota Hawx Ultra Xtd 130.
 Aymar Navarro: “la versatilidad. Es un esquí que se adapta muy bien al cambio de nieve. Los tengo montados con la fijación Tracker para aproximaciones y el Backland 117 es un esquí todo terreno ideal para líneas gordas”.
Botes Hawx Ultra Xtd 130.
Ens comenta que les va provar precisament per primera vegada al rodatge de South Lines a Sud-amèrica aquest estiu passat, quedant gratament sorprès:
Aymar Navarro:“Me las calcé por primera vez en Argentina. Es una bota muy lograda porque se bloquea y desbloquea como una de montaña. Tiene mucho ángulo de movimiento y cuando bloqueas y aprietas te da la misma fiabilidad que una bota de pista. Es una bota ideal para esquiar fuerte, dada la ligereza y rigidez, que son espectaculares”.
L'equipació es complementa amb  la màscara Revent L FDL HD Red i el casc Revent+ Amid Red.

Recomanem anar a algun dels visionats que es faran a Madrid o a la Vall d'Aran, ja que a més a més, entre tots els espectadors es sortejaran uns esquís Backland 117, com els que porta Aymar a South Lines. Les dates de les properes presentacions són les següents:

CALENDARI SOUTH LINES TOUR
16 de novembre, a la botiga Iglú de Barcelona, a les 20.00 h
22 de novembre, a la botiga Ski Market de Madrid, a les 20.00 h
23 de novembre, a la botiga Patrick de Madrid, a les 20.00 h
7 de desembre al Bar Luna de la Vall d'Aràn (falta concretar hora, estigueu atents al Facebook d'Atomic)

El següent video és gravat fa un any, però us pot servir de tastet per entendre el concepte South Lines...: