4 de des. 2014

CADIRETA KOALA II


CADIRETA KOALA II

Avui des de muntanyaimeteo volem presentar-vos la SALEWA KOALA II, i ho fem amb una especial il·lusió, ja que no es tracta d'un article més, sinó que és l'accessori que farà que els vostres fills es comencin a apassionar per la natura i la muntanya durant els seus primers anys de vida!
        

Compartiment interior per objectes de valor, butxaques laterals, corretja de control de càrrega, butxaca d'arnès, protector de pluja, regulació d'alçada tant pel portador com pel nen, esquelet intern ultralleuger, una enorme capacitat de càrrega... Aquestes són només algunes de les especificacions tècniques amb la que ens sorprèn la KOALA II...!

Ens trobem davant, com ja hem vist, d'una completíssima motxilla porta nens, i diem nens i no nadons perquè gràcies a la seva multitud de regulacions la podrem adaptar durant tant temps com vulguem, ja que l'arnés s'adaptarà a la perfecció a l'alçada del nen. Fins ara hem vist les qualitats, però que notem quan ens la col·loquem a l'esquena amb el nostre petit a dins?
        

El primer que veurem és que té un sistema de suport de seguretat per a quan la deixem recolzada a terra, perquè la cadireta no pugui caure amb el nen a dins; consisteix en un sistema que fa que no es pugui plegar la barra que l'aguanta dreta, el qual podrem desbloquejar un cop la tinguem posada a l'esquena, tot tibant d'una pràctica argolla.
A l'esquena ens queda col·locada i adaptada a la perfecció gràcies al sistema de regulació Multi Fit que ens permet dur-la exactament a la nostra mesura, sigui quina sigui la nostra alçada, sistema que és el mateix que porta incorporat l'arnés de cinc punts de subjeció de la cadireta.

És una motxilla realment molt lleugera, i això s'aconsegueix incorporant els materials tècnics més avançats del món de l'alpinisme en un material com el que tenim davant, convertint-lo així en una cadireta per a nens, però alhora una gran motxilla tècnica amb les últimes innovacions del mercat. 
Consta també d'un sistema per tensar l'habitacle del nen, per a què quan fem passos més tècnics i/o rutes difícils, quedi molt més a prop i arrapat a nosaltres, i així tot el conjunt sigui més compacte; aquesta és realment una de les característiques que més agrairem quan estiguem en acció.
        

L'habitacle de la KOALA II queda protegit tant per l'esquelet que el voreja pel davant i pel darrere, com pels laterals, amb un protector que queda just davant de la cara del petit o petita, que tant pot servir per evitar una trompada, com perquè hi faci una bona migdiada, ja que està protegit per un interior tou i flonjo.

Un cop amb el raincover posat, l'infant té també protecció contra la pluja, amb unes finestres als costats que li permeten veure perfectament a l'exterior. Aquest, és un accessori que tant podem muntar com desmuntar, cosa que farem amb un simple gest de la forma més senzilla. La qualitat del mateix, es nota ràpidament en tocar-lo, ja que no és un senzill impermeable, sinó que el material de les finestretes, està fet d'una silicona de més gruix, que ens aportarà molta més durabilitat a l'accessori.

 

Respecte a la capacitat de càrrega, s'ha de remarcar que és realment gran, disposant de quatre butxaques amb cremallera al darrere, dos laterals amb reixeta i dos més a la cintura (aquestes últimes desmuntables), que ens permetran sens dubte portar tot el que necessitem pel menut, més tot el que necessitem nosaltres per l'excursió d'un dia, sense haver de dur així una altra bossa auxiliar.
        

Una de les millors peculiaritats d'aquest producte és que tot i ser d'una qualitat força superior a altres marques del mercat, el preu és sens dubte més assequible que la majoria, cosa que la converteix sens dubte en el producte estrella del sector.

Esperem que us hàgim pogut solucionar els dubtes, i que la pugueu gaudir amb els petits aventurers de la casa!

Fins al proper test


SALUT I CAMES!
Cap comentari: