2 d’ag. 2016

FREERIDE WORLD TOUR, calendari 2017





Ja tenim aquí l'esperat calendari del Freeride World Tour, o el què és el mateix: la competició més espectacular de l'any! Aquest any és el 10 aniversari, i arriba carregat d'adrenalina! I recordeu que al febrer visita casa nostra.







28 de DE GENER DE 2017 - Chamonix-Mont-Blanc, França

Comença l'hivern!


Els millors riders del món s'enfronten amb una pista neta entre les alpines i afilades agulles del Mont Blanc a la llar de tot el que és extrem al món de l’esquí i l’snowboard.

11 DE FEBRER DE 2017 - VALLNORD-Arcalís, ANDORRA

Mantenir la línia


La creativitat i la innovació tècnica serà el nom del joc on els riders tractaran de consolidar les seves estratègies al que és el centre de la capital de freeride dels Pirineus a cavall entre la frontera d'Espanya i França.

4 DE MARÇ DE 2017 - Fieberbrunn, Àustria

Hora de la veritat


Augmenta la pressió sobre la pista del Tirol, el primer tall es fa només amb els riders més fins de les tres primeres baicades, per tant això els beneficiarà a Alaska.

17 de DE MARÇ DE 2017 - Haines, Alaska, EUA

La parada de somni


Tothom será testimoni de com els corredors es converteixen en herois, a mesura que superen els seus propis límits, en l’incomparable terreny d’Alaska. Els  riders però hauràn d’anar amb molt de compte per l’últim tall, tenant en ment la final de Verbier.

1 D'ABRIL DE 2017 - Verbier, Suïssa

La gran final!


Senzillament brutal, no hi ha res més espectacular que les traçades de Bec des Rosses. El que sàpiga coronar millor la muntanya, es proclamarà campió del món del 2017 Swatch Freeride World Tour.