18 de jul. 2016

X-SET 31, un pack de cuina en 45mm








Marca: Sea to Summit
Model: X-SET 31
Pes: 610g.
Preu: 99'95€
Gruix: 45mm

Quantes vegades quan anem a fer una travessa o a passar alguna nit a la muntanya, preparem la motxilla a consciència i a l'hora de posar els utensilis de cuina sumem un pes i un espai desproporcionats? Si sou d'aquests, aquest article us interessa!





Ja fa temps que Sea to Summit ens ha acostumat gratament a uns productes de molta qualitat, els quals tenen la peculiaritat de ser de materials extremadament resistents, duradors i alhora plegables, ocupant un mínim espai a la nostra motxilla.


Aquesta vegada ha anat un pas més, i en comptes de preparar-nos plats o gots, ens obsequia amb un set de cuina molt complet i pràctic, amb unes funcions realment molt ben aconseguides, en només 45 mm de gruix.







El X-SET 31 de Sea to Summit es compon d'una olla de 2,8 l de capacitat, dos bols i dues tasses. Als bols i les tasses ja hi estàvem acostumats, però la innovació arriba quan ens fixem amb les característiques de l'olla: amb una base d'alumini dur 6063-T6 veritablement lleuger, silicona d'alta durabilitat i una tapa transparent perforada per escórrer la pasta o arròs, que està dissenyada per disminuir el temps d'ebullició i per si fos poc, evidentment plegable. És precisament dins l'olla plegada on es guarden els altres utensilis, ocupant en el seu conjunt uns ridículs 45 mm.






Estigueu molt atents perquè si voleu un pack X-SET 31, és molt possible que ben aviat la podeu aconseguir gràcies a Muntanya i Meteo!