30 de nov. 2013

Muntanya i meteorologia arriba a les 100.000 visites!



100.000 visites!







Fa tres anys i una mica més que muntanya i meteorologia va néixer, sense conèixer exactament el seu rumb, però amb una passió clara; la muntanya, i la meteorologia.

Vam començar aquesta aventura amb el tema de l'excursionisme, fent rutes i penjant-les, amb les descàrregues gratuïtes per a què tothom qui volgués conegués tots els racons de Catalunya, i una mica més enllà pel Pirineu. No es va trigar gaire a fer l'apartat de meteorologia, el qual ha esdevingut el gran èxit, i que va creixent dia rere dia.

No obstant això, el Blog no només s'ha dedicat a aquestes dues vessants, sinó que des de fa dos anys porta la predicció meteorològica a diversos programes de ràdio i fa la publicitat, difusió i seguiment en directe d'esdeveniments esportius i/o de muntanya, com la Fira de la Muntanya de Vic, la Fira del Llibre, Turisme i Esports de Muntanya, el Dorado Freeride, la película de Kilian Jornet Summits of my life, i un llarg etcètera de curses, esdevenimets i fires del sector.

No cal dir, que tot això no seria possible sense el seguiment de milers i milers de persones que setmana rere setmana, ens visiteu per a informar-vos del món que tant us agrada: la muntanya i la meteorologia!

També volem aprofitar per a donar-vos a conèixer el pròxim repte que tenim entre mans, el qual trobareu a les pestanyes del capdamunt d'aquestes línies; el Tour del Canigó en solitari i en plena autonomia per a provar material de muntanya.

Seguirem al peu del canó fent-vos descobrir nous indrets, i perseguint la meteo per a que vosaltres la pugueu seguir des de casa.



SALUT I CAMES!